KUNSTIG INTELLIGENS

I dag er kunstig intelligens mer relevant i dag enn før, kunstig intelligens kan eksempelvis være en datamaskin som løser ulike oppgaver uten hjelp fra et menneske. Dette kan være at datamaskinen anbefaler produkter eller tjenester på nett etter «lagring» av tidligere søk. Datamaskinen vil «lære» av det mennesker har gjort tidligere og oppdatere seg etter dette, datamaskinen vil være i stand til å løse alt fra svært komplekse oppgaver til enkle.

En annen form for kunstig intelligens er 3D printer som er så kompleks at det kan printe en etterlikning av det aller meste og brukes i flere industrier. I teorien kan vi printe hus, og videre skape bo muligheter i land der det trengs mest. Da en 3D printer og kan printe ut alle type figurer har vi og utviklet en måte og se hvordan forhistoriske mennesker så ut i sin tid. Ulemper med 3D printer kan blant annet være; forvirring i hva verdien til produktet er, og hvem er dens egentlige eier? Hvordan vil inntektene fordeles blant de bak produktet?

Bilde fra pexels.com

Kunstig intelligens (AI) og maskinlæring – Hva er det? – Visolit Alisan Senel

I artikkelen over skrevet av Alisan Senel leser vi kort om kunstig intelligens, men i hovedsak om hvordan dette vil fungere i fremtiden. Vi får et innblikk i utviklingen og hvordan det kan og vil bli brukt. Artikkelen er ekstra interessant da vi kan lese om hva eksperter innenfor kunstig intelligens har og si om hvordan det brukes og hvordan det vil utvikle seg i fremtiden.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*